Expedition details

De nieuwe TrendExpeditie is open voor inschrijving. Meld u nu aan.

TrendExpeditie 'Voedingstrends in de Zorg' te Rotterdam - vrijdag 2 november 2007
Een dag van betekenis.

Voor wie?

Managers Hotelservices, Facilitair Service Managers, Bedrijfsleiders Voeding, Horeca & Gastenservices, Beleidsmakers en Managers bij Ziekenhuizen, Woonzorgcentra, Zorginstellingen, Zorgverzekeraars, Cateraars & Voedings- en Genotsmiddelenindustrie.


groepsfoto

Deelnemers aan TrendExpeditie op 2 november 2007

Trends zelf ervaren

Trendexpedition.com werpt een nieuw licht op een belangrijk onderdeel van uw dienstverlening. In één dag kunt u proeven van de belangrijkste trends in patientenwensen rondom maaltijden, ruiken aan verrassende concepten en inspiratie opdoen voor uw eigen instelling. Deze TrendExpeditie 'Voedingstrends in de zorgsector' werd begeleid door visieontwikkelaar/trendforecaster Monique Willemse.


Photos

Fotografie: Anne Marijne Bax

Testimonials deelnemers:

Het is een heel leuk concept; met een aantal vakbroeders op stap in plaats van het traditionele symposium. Ik heb weer een aantal contacten en nieuwe ideeen opgedaan; zowel van de groep als van de excursie. Monique's rol als begeleider was ook uitstekend; op een bescheiden wijze duidelijk aanwezig!. Succes met alle trajecten en plannen!

Prima dag. Stimuleert 'out of the box' denken. Dit is in de zorg van belang.

De dag bestond uit een frisse, gedurfde aanpak. Zeker vaker doen. Kleinschaligheid is prettig.

Bedankt voor deze boeiende en inspirerende dag. Geslaagd!

Compliment voor deze boeiende dag. Uitstekend georganiseerd! Volgend jaar Milaan. Svp vervolgexpedition: Vertalen naar de praktijk + medewerkers'.

Bijzondere en vernieuwende manier van symposium houden. Prima!

Ik heb nog nooit zo'n afwisselende dag meegemaakt. Doordat de groep klein is, heb je met iedereen contact en interactie. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Mijn belangrijkste redenen om mee te gaan waren 'nieuwe ideeën opdoen' en 'netwerken'. Hieraan is ruimschoots tegemoet gekomen.