Expedition details

woensdag 12 december 2007
TrendExpedition op maat
Delta Lloyd Groep Expert Day - Rotterdam

TrendExpedition.com ontwikkelde het programma en organiseerde de Expert Day voor 55 Managers Communicatie, allen werkzaam voor de Delta Lloyd Groep. Doelsteling van de Expert Day: Geďnspireerd raken door andere bedrijven, frisse initiatieven en best practices waarbij ‘company pride’ (een pijler uit het interne Sterk programma) en de dialoog met de klant centraal staan.


Programma >


Cover

Text

Testimonials deelnemers

De opzet van de dag was uitstekend. Door het interactieve karakter beleef je zo'n dag intensiever en maak je meer contact met je collega's.

Zeer goede formule, voldoende afwisselend en toch informatief.

Expeditie vond ik zeer blik verruimend, goed om eens in andere branches te kijken.

De Expert Day was afwisselend, interessant en gezellig. De expeditie bood goede diversiteit en was verrassend.
Goed georganiseerde dag met heel veel afwisseling.

Een hele goede Expert Day. Uitstekend om ervaren en leren te combineren.

Verfrissend, leuk en inspirerend. Vooraf zou ik gezegd hebben dat ik het minst geďnteresseerd was in 'de rondleiding bij Schmidt Zeevis', aangezien ik de link met ons vak niet zo zag. Maar achteraf bekeken vond ik die rondleiding gewoon erg leuk, interessant en vermakelijk. En het linkte perfect met het thema 'company pride'.

Heel positieve ervaring. Leuk om er op uit te gaan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vond het een leerzame en gezellige dag. Vond het leuk om een kijkje in de keuken te kunnen nemen. Bovendien maakte het de dag erg levendig. De lezingen 's middags waren een goede afwisseling. De ochtend vond ik het meest interessant. Als ik moet kiezen tussen WoonXperience en Schmidt Zeevis, kies ik toch voor WoonXperience. Ik vond dat erg interessant om van dichtbij te zien. Een heel geslaagde dag en van mij mag het elk jaar wel zo georganiseerd zijn. Thanks Lou!

Erg leuk in inspirerend. Ik heb veel collega's beter leren kennen. De opzet van de dag was heel goed. De hele dag binnen zitten en naar presentaties luisteren is vaak vermoeiend. Na verloop van tijd verslapt mijn aandacht. Dat was nu niet het geval. Goed combinatie van kennis opdoen en doen!

Het was mijn eerste Expert Day en die is meer dan goed bevallen. Vlekkeloze organisatie en heel interessant qua onderwerp. Perfecte afwisseling tussen praktijk en theorie. Veel aangenamer dan een hele dag opleiding.

Leuk en inspirerend! En leuk om de diverse communicatiecollega's te leren kennen. Ik vond de afwisseling van verschillende onderdelen met uiteenlopende aard erg goed. Meest interessant vond ik de klushuizen in Rotterdam!

Goed om je communicatiecollega's te ontmoeten. De ambiance waarin dit gebeurde was zeer aangenaam.

Ik vond de opzet van de Expert Day een heel goed idee.

Heel erg goed. Een leuke, leerzame dag. Prima, de afwisseling van lopen, luisteren, zien was heel prettig.

Ik vond het een geweldige dag. Met een heel goede afwisseling van verschillende onderdelen. Het is erg leuk om te kijken hoe andere bedrijven werken en de keuze van de twee verschillende bedrijven was verrassend. De opzet van de dag zorgde er ook voor dat je met verschillende collega's in contact kwam. Kortom, een prima dag met mijn welgemeende complimenten voor de organisatoren.

De Expert Day is mij uitstekend bevallen. Goede afwisseling van dingen doen en dingen beluisteren. Op nummer 1 staat Schmidt Zeevis. Geweldig leuk. Maar het allerbelangrijkste vond ik wel het met elkaar in gesprek zijn. Je vakgenoten treffen. Vooral doorgaan op deze weg.

Doen en luisteren is een goede combinatie.