Delta Lloyd Groep Foundation-tour

17 & 9 april, 6 maart 2009, 18 & 12 december 2008

De Foundation Tour is nog maar toe aan zijn zesde editie, maar is nu al een fenomeen. In recordtempo ervaren 40 Delta Lloyd medewerkers een greep uit de projecten die de Foundation ondersteunt. Zo volgen ze bijvoorbeeld een les bij de IMC Weekendschool, krijgen ze een korte cursus Thuisadministratie bij MaDi Zuidoost of steken ze hun handen uit de mouwen bij De Voedselbank.


Delta Lloyd Groep Foundation on Tour

Testimonials deelnemers

Interessante informatie, inside informatie, interactief. Dag was uitstekend geregisseerd. De oude schoolbus was ook leuk.

Een heel geslaagde dag (ondanks de kou). Prima organisatie met een boeiend programma.

Tja, het was allemaal echt leuk en uiterst interessant. De onderwerpen waren voldoende divers om de hele dag lekker ‘bij de les te blijven’. Ook op de ‘verzorging’ (drankjes/hapjes) was niets aan te merken. Ik heb echt genoten en er het hele weekend regelmatig aan teruggedacht.

Educatief & perfect georganiseerd in een goede sfeer!

De belangrijkste reden om deel te nemen is om meer inzicht te krijgen door face2face te komen staan met de initiatieven die DL Foundation ondersteunt. Het is echt een eye-opener geweest, als je de verhalen zo vanuit de bron hoort.

Ga zo door !!!!

Vaker doen!

Ik vond alles perfect georganiseerd, een afwisselend programma die de gehele dag boeiend was.

Nee, ik vond het echt goed. Hou dit vooral vast.

Uitstekend programma. Goede organisatie. Gedreven organisatoren. Liefde en passie voor het "vak".
Hartelijk bedankt!!!

Nogmaals CHAPEAU voor jullie als organisatoren van de Tour… Jullie vrolijke en enthousiaste aanwezigheid was zeker een extra plezierige factor!

Dank voor de geweldige dag!